Connect met Facebook

Remco Pardoel

“Sport is voor mij… passie, emotie, euforie en verbroedering.”

Mijn naam is Remco Pardoel en ik werk bij Eurosport sinds 2010. Ik becommentarieer vechtsporten en krijgskunsten.

 
Voordat ik bij Eurosport aan de slag ging, was ik gastcommentator bij diverse vechtsportgerelateerde evenementen. Ook was ik commentator voor Clearvision, waarbij ik verslag deed van diverse UFC evenementen.
 
Een favoriete sportverslaggever heb ik niet. Want door er een te noemen, zou ik er velen tekort doen. Hetzelfde geldt voor sporters, want ik geniet er werkelijk altijd van als mensen hun niveau ontstijgen. Maar dan noem hier ik toch Anton Geesink. Hij was de persoon die het judo werkelijk mondiaal maakte en na zijn actieve loopbaan constant bezig was met het verbeteren van het spel. Zowel voor de atleten als voor het publiek.
 
Zelf heb ik op internationaal niveau judo en jiu jitsu beoefend en daarbij een flink aantal prijzen meegepikt. In het judo heb ik meegedraaid in de Europa Cup, ik ben Europees kampioen grappling geweest en meervoudig Europees Kampioen jiu jitsu en Braziliaans jiu jitsu. Ik behoorde ook tot de wereldtop van de MMA. Eens was ik wereldkampioen, in het jiu jitsu.
 
Mijn persoonlijke sportieve hoogtepunten waren het winnen van een MMA-toernooi, maar ook een van mijn Europese titels na twee jaar van afwezigheid en herstel wegens een zware blessure. Dieptepunt was het breken van mijn onderbeen op zes plaatsen tegelijk.
 


< Terug naar commentatoren overzichtZoek een commentator:


DIT IS EEN MAANDELIJKSE DIGITALE NIEUWSBRIEF. MELD JE HIER AAN!
Nu op Eurosport

In 2012 op Eurosport

Share |
(c) Copyright Eurosport - Disclaimer - Powered by Initium