Connect met Facebook

John Stubbe

“Sport is voor mij… een groot deel van mijn leven. Naast zelf vroegtijdig begonnen te zijn met sporten, heb ik van sport ook m’n werk gemaakt. Nu ook mijn kinderen alle drie sporten, en ik hén daar weer veel in begeleid, zou zo maar eens een cirkeltje rond kunnen worden.”
 
Mijn naam is John Stubbe. Ik werk nog niet zo heel lang bij Eurosport, waar ik volleybal, beachvolleybal en handbal presenteer.
 
Zelf was ik volleyballer op Nederlands Eredivisieniveau… en ik ben meerdere malen Nederlands kampioen beachvolleybal geweest. De eerste keer dat ik dát werd, was het hoogtepunt van mijn sportieve carrière. Dat ik, tijdens de Olympische Spelen van Atlanta in 1996, niet werd erkend als bondscoach van het Nederlands beachvolleybalteam en dus geen toegang kreeg tot de trainingsvelden en het Olympisch dorp, beschouw ik als dieptepunt.
 
Mijn favoriete sporter is Karch Kiraly. Hij is de Micheal Jordan van het volleybal. Eigengereid maar uniek als sportheld. Mooiste sportmoment ooit vind ik het Olympisch goud voor beachvolleyballers Richard Schuil en Reinder Nummerdor op de Olympische Spelen van Londen, in 2012. Omdat hiermee bekroond wordt, waarmee ik in 1989 ben begonnen!


< Terug naar commentatoren overzichtZoek een commentator:


DIT IS EEN MAANDELIJKSE DIGITALE NIEUWSBRIEF. MELD JE HIER AAN!
Nu op Eurosport

In 2012 op Eurosport

Share |
(c) Copyright Eurosport - Disclaimer - Powered by Initium