Connect met Facebook

EUROSPORT PLAYER

Extreme Wintersport

Op de Eurosport Player kijk je online naar de World Cup wedstrijden snowboarden en freestyle skiën.Eurosport 2 is de thuisbasis van de ‘extreme’ wintersporten en is in februari goed voor maar liefst drie World Cup wedstrijden bij het snowboarden en vijf bij het freestyle skiën. Slowakije, Canada, Oostenrijk, Oekraïne en Duitsland vormen het strijdtoneel.

Op 11 en 12 februari zendt Eurosport 2 bovendien de laatste ronde van de befaamde Winter Dew Tour uit. Live vanuit Snowbasin (Utah, USA), tonen 380 freestyle skiërs en snowboarders hun trucs… voor de Dew Cup en een prijzenpot van 2,5 miljoen dollar.

Ook zéker noemenswaardig in de tweede maand van dit jaar, zijn de wereldkampioenschappen rodelen in het Duitse Altenberg, op zaterdag 11 en zondag 12 februari - voor zowel de mannen als de vrouwen. Ook daar is Eurosport 2 rechtsreeks bij.

Niet iedereen ontvangt Eurosport 2 (klik hier voor de beschikbaarheid). Voor hen is er de Eurosport Player, een live streaming service waarmee men live en online kijkt naar de uitzendingen op Eurosport en Eurosport 2. Ook op tablets en smartphones!


Gepubliceerd 01-02-2012

Reageren - Laatste 0 reacties


Alle forum reacties bekijken


Plaats een reactie

Naam:
E-mail:
(Je e-mail adres wordt niet getoond op de website)
Reactie:
Typ deze code over in het hokje hieronder!
Code:
DIT IS EEN MAANDELIJKSE DIGITALE NIEUWSBRIEF. MELD JE HIER AAN!
Nu op Eurosport

De Eurosport Player

Commentatoren
Zoek een commentator:

Share |
(c) Copyright Eurosport - Disclaimer - Powered by Initium