Connect met Facebook

Zenders en zo

Eurosport | Eurosport HD | Eurosport 2 | Eurosport 2 HD
Eurosport Player | Eurosport Mobile | Eurosport.com


Met de Eurosport Player kijk je tegen betaling online naar de uitzendingen van Eurosport, Eurosport 2 en Eurosportnews… en naar exclusieve evenementen die niet op TV te zien zijn.

Daarnaast biedt de Eurosport Player je met de multifeed-functie de keuze om meerdere banen of tafels tegelijk te zien tijdens bijvoorbeeld tennis- en snookerevenementen. Verder is er een on demand-service om evenementen terug te zien en een multischermfunctie. De Eurosport Player maakt gebruik van de befaamde Silverlight technologie, die de beeldkwaliteit automatisch aanpast aan de snelheid van je internetverbinding. 

De Eurosport Player is ook te bekijken met de iPad en de iPhone.
Daarnaast is de Eurosport Player nu ook benaderbaar met connected TV’s van Panasonic en via het Android besturingssysteem.

Een abonnement op de Eurosport Player geeft live toegang tot meer dan 100 verschillende sporten op jaarbasis, exclusieve evenementen (die dus nergens anders te zien zijn), sportmagazines en het allerlaatste sportnieuws.
Een abonnement op de Eurosport Player voor de iPhone en de iPad is te downloaden via de iTunes store en voor Android in de Google Play store.

Hoe je je op de Eurosport Player abonneert?


Klik hier voor meer informatie!
Klik hier voor de applicatie voor de iPhone, hier voor de applicatie voor de iPad en hier voor Android.

De Eurosport Groep is het grootste sport- en entertainmentplatform van Europa en wordt gevormd door Eurosport, Eurosport 2, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Eurosportnews, Eurosport Azië, de Eurosport Player, het Eurosport internetplatform (inclusief mobiele applicaties) en Eurosport Events. Eurosport Benelux is gevestigd in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de Eurosport Groep. 
Eurosport


DIT IS EEN MAANDELIJKSE DIGITALE NIEUWSBRIEF. MELD JE HIER AAN!
Nu op Eurosport

De Eurosport Player

Commentatoren
Zoek een commentator:

Share |
(c) Copyright Eurosport - Disclaimer - Powered by Initium