Connect met Facebook

Zenders en zo

Eurosport | Eurosport HD | Eurosport 2 | Eurosport 2 HD
Eurosport Player | Eurosport Mobile | Eurosport.com
Eurosport Mobile biedt live streaming en mobiele websites en - applicaties in 10 talen, voor onder meer uitslagen en het allerlaatste sportnieuws.

De iPhone applicatie geeft je toegang tot een unieke hoeveelheid sportcontent, waaronder standen, het laatste nieuws, statistieken, uitslagen en live scoreboards. De app. is ook verkrijgbaar voor de iPod Touch en is volledig compatible met web 2.0, zodat je informatie kunt uitwisselen op sociale netwerken.
Naast de gratis iPhone applicatie zijn er ook applicaties beschikbaar voor de Blackberry, de iPad en het Android-platform. 

Eurosport Live score
Verder bestaat er een gratis meertalige Live Score applicatie voor de iPhone en iPad. De applicatie geeft sportliefhebbers en -professionals de kans om altijd, overal, gratis, volledig gepersonaliseerd én realtime op de hoogte te blijven van de laatste tussenstanden, uitslagen, competitiestanden en programma's van ‘s werelds grootste sporten. Ook kunnen teams en sporters 1 op 1 worden gevolgd.

Eurosport Player op je mobiel
De Eurosport Player, Eurosport's streaming service, is ook te bekijken met de iPad en de iPhone. En sinds kort ook benaderbaar met connected TV’s van Panasonic en via het Android besturingssysteem.
Een abonnement op de Eurosport Player geeft live toegang tot meer dan 100 verschillende sporten op jaarbasis, exclusieve evenementen (die dus nergens anders te zien zijn), sportmagazines en het allerlaatste sportnieuws.
Een abonnement op de Eurosport Player voor de iPhone en de iPad is te downloaden via de iTunes store en voor Android in de Google Play store.

Waar je de Eurosport applicaties vindt?

Eurosport applicatie
Klik hier voor Eurosport’s iPhone applicatie.
Klik hier voor Eurosport’s Blackberry applicatie.
Klik hier voor de Eurosport’s applicatie voor het Android-platform.
Klik hier voor Eurosport’s iPad applicatie.

Eurosport Live score
Klik hier voor Eurosport's Live Score iPhone applicatie.
Klik hier voor Eurosport's Live Score iPad applicatie.

Niet-iPhoners wordt op de live score website livescore.eurosport.com (bijna) dezelfde faciliteiten geboden.

Eurosport Player op je mobiel
Klik hier voor de applicatie voor de iPhone, hier voor de applicatie voor de iPad en hier voor Android. Klik hier voor de website van de Eurosport Player.

De Eurosport Groep is het grootste sport- en entertainmentplatform van Europa en wordt gevormd door Eurosport, Eurosport 2, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Eurosportnews, Eurosport Azië, de Eurosport Player, het Eurosport internetplatform (inclusief mobiele applicaties) en Eurosport Events. Eurosport Benelux is gevestigd in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de Eurosport Groep. 

Eurosport


DIT IS EEN MAANDELIJKSE DIGITALE NIEUWSBRIEF. MELD JE HIER AAN!
Nu op Eurosport

Eurosport op je Mobiel

Commentatoren
Zoek een commentator:

Share |
(c) Copyright Eurosport - Disclaimer - Powered by Initium