Connect met Facebook

ZWEMMEN

EK's zwemmen en schoonspringen

Eurosport en Eurosport HD doen vanaf 15 mei rechtstreeks verslag van de EK schoonspringen en de EK zwemmen.

 
Van dinsdag 15 tot en met zondag 20 mei strijden de allerbeste schoonspringers van Europa om de medailles in 10 disciplines bij de EK schoonspringen in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. Eurosport en Eurosport HD zijn er, elke dag, uitgebreid live bij.
 
Aansluitend (van 21 tot en met 27 mei) vinden in het Hongaarse Debrecen de Europese kampioenschappen zwemmen plaats; voor velen de laatste kans op Olympische kwalificatie. Eurosport zendt alle heats en finales van de in totaal 40 disciplines live uit… behalve die van 27 mei.
 
Over Olympische kwalificatie gesproken: op zaterdag 19 mei worden in Poznan (Polen) de Olympische startbewijzen uitgedeeld voor Europese kano-teams. Het World Cup-weekend is te zien op zaterdag 19 mei van 09:30 tot 12:00 uur en op zondag 20 mei van 10:00 tot 11:00 uur.
 
Het commentaar bij de EK schoonspringen wordt verzorgd door Wessel Zimmermann. Het commentaar bij de EK zwemmen door Bert Sitters en het commentaar bij de World Cup kanovaren door Maurits de Rooij. Live meepraten kan op nuopEurosport.
 


Gepubliceerd 01-05-2012

Commentatoren:


Reageren - Laatste 1 reacties

01-05-2012 17:35:33
Edith Duppen
En er vindt nog een EK plaats in Eindhoven wat ook een Olympische kwalificatiewedstrijd is namelijk het EK synchroonzwemmen van 23 tot en met 27 mei 2012. Topsport van het hoogste niveau met ook Nederlandse deelname: Het duet bestaande uit Elisabeth Sneeuw en Nicolien Wellen kunnen zich op deze wedstrijd plaatsen voor de Olympische spelen, daarnaast zal 17 jarige Margot de Graaf Nederland vertegenwoordigen op het onderdeel solo en ook de juniorenploeg waar Margot deel van uit maakt neemt deel op het onderdeel combinatie. Daarnaast veel internationale toppers zoals Rusland, Spanje, Italie, Frankrijk en Engeland. Wellicht weer eens goed om daar aandacht aan te besteden!!!!

Alle forum reacties bekijken


Plaats een reactie

Naam:
E-mail:
(Je e-mail adres wordt niet getoond op de website)
Reactie:
Typ deze code over in het hokje hieronder!
Code:
DIT IS EEN MAANDELIJKSE DIGITALE NIEUWSBRIEF. MELD JE HIER AAN!
Nu op Eurosport

In mei op Eurosport

Commentatoren
Zoek een commentator:

Share |
(c) Copyright Eurosport - Disclaimer - Powered by Initium