Connect met Facebook

Guido de Bruijn

“Sport is voor mij… het allerleukste dat er is!”

Mijn naam is Guido de Bruijn en werk bij Eurosport sinds 1 mei 2009. Ik becommentarieer poker.

Naast mijn werkzaamheden voor Eurosport, ben ik ook pokercommentator bij RTL en verslaggever en redacteur bij Simpel Media BV. Mijn sportieve carrière stelt niet veel voor. Ik voetbal in de 5e klasse van de KNVB en speel af en toe een tennistoernooitje. 
 
Op pokergebied ben ik wel zeer actief, maar ook daar heb ik nog geen grote overwinningen kunnen laten zien. Hoogtepunt was het maken van een diepe run in mijn laatste World Series of Poker toernooi. Minder blij was ik, toen ik daarna tóch werd uitgeschakeld.
 
Mijn favoriete sportverslaggever is Hugo Walker, hij heeft van die geweldige kreten, écht een held… komt dat schoooot! Mijn favoriete sporter is Mike Tyson. De beste zwaargewicht ooit. Hoe hij als 19-jarig jochie de knock outs in de eerste ronde aan elkaar reeg, is nooit meer geëvenaard. Bovendien wordt hij door veel mensen verguisd… dat verdient zo'n grote sportheld niet. 
 
Mooiste sportmoment is voor mij nog steeds de Champions League-overwinning van Ajax in 1995, omdat ik van jongs af aan al een enorme Ajax-fan ben en ik dit geweldige hoogtepunt beleefde als 12-jarig jochie. 
 
< Terug naar commentatoren overzichtZoek een commentator:


DIT IS EEN MAANDELIJKSE DIGITALE NIEUWSBRIEF. MELD JE HIER AAN!
Nu op Eurosport

In 2012 op Eurosport

Share |
(c) Copyright Eurosport - Disclaimer - Powered by Initium