Connect met Facebook

EUROSPORT VERDER MET ROLAND GARROS EN US OPEN

1200 uur live toptennis

De Eurosport Groep heeft haar samenwerking met de organisatoren van de Grand Slam tennistoernooien Roland Garros en US Open verlengd.

 
Roland Garros is tot en met 2014 te zien op Eurosport en Eurosport 2 en de US Open tot en met 2017. Voor beide internationale tennisevenementen heeft de hernieuwde overeenkomst betrekking op de live rechten op elk platform, zowel on-air als online.
 
De Grand Slam toernooien zullen, net als dat op dit moment al het geval is, niet alleen te zien zijn op televisie, maar ook - via Eurosport’s online streaming service de Eurosport Player - op PC’s, tablets en smartphones.
 
Danny Menken, Managing Director van Eurosport Benelux: “We zijn erg blij met deze verlenging, want het zijn eersteklas tennisevenementen die we niet voor niets al sinds jaar en dag uitzenden. Tennis is voor ons erg belangrijk, we trekken er heel veel kijkers mee.”
 
Met de overeenkomsten heeft Eurosport zich voor de lange termijn verzekerd van internationaal toptennis: ook met de Australian Open kwam zij immers al verlenging overeen. Samen met haar forse WTA- en ATP-aanbod, bestaat haar tennispakket hiermee uit zo’n 1200 uur aan live tennis.
 


Gepubliceerd 01-02-2012

Reageren - Laatste 4 reacties

21-05-2012 13:20:45
M
Op dit moment wordt de finale gespeeld van de WTA mannen, maar dit wordt niet uitgezonden, krijgen nu een oude herhaling van tennis te zien! Mooi niet live dus!!
15-05-2012 19:35:47
Wim ysewijn
Beste, waarom wordt er dan besloten om minder ATP-programma`s (mannentennis)uit te zenden? Omwille van de kostprijs of kijkcijfers?
13-02-2012 10:34:28
Ruben Beekmans (Eurosport)
Naast drie van de vier grand slams, zenden we ook alle WTA toernooien (inclusief de WTA Championships) live uit. Daartegenover staat echter een wat beperkte ATP-programmering, vandaar uw terechte opmerking dat we meer vrouwen- dan mannentennis uitzenden.
10-02-2012 14:38:45
Cissy
Hoeveel uur hiervan is vrouwentennis en hoeveel uur mannentennis? Mannentennis was n.l.afgelopen jaar/jaren helaas een stuk minder te zien.

Alle forum reacties bekijken


Plaats een reactie

Naam:
E-mail:
(Je e-mail adres wordt niet getoond op de website)
Reactie:
Typ deze code over in het hokje hieronder!
Code:
DIT IS EEN MAANDELIJKSE DIGITALE NIEUWSBRIEF. MELD JE HIER AAN!
Nu op Eurosport

In 2012 op Eurosport

Commentatoren
Zoek een commentator:

Share |
(c) Copyright Eurosport - Disclaimer - Powered by Initium